pagina header   versie 5

betaling, levering en retouren

Betaling
Betaling kan bij Alles Siertje alleen door middel van vooraf overmaken.
Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail. Heeft u deze bevestiging niet ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op.
- Vooraf overmaken
Wanneer u kiest voor vooraf overmaken, kunt u het totaalbedrag overmaken naar rekeningnummer 
NL88 RABO 0106668498  ten name van E.M. Huurman en onder vermelding van het ordernummer. Deze gegevens staan ook vermeld in de bevestiginsmail, die u ontvangt wanneer u de bestelling heeft geplaatst.
Wanneer de betaling bij Alles Siertje op de rekening staat wordt uw bestelling verstuurd.


Levering

De verzending van uw bestelling geschiedt via Post.nl. Alles Siertje is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via Post.nl. U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden. De extra kosten hiervoor bedragen € 5,75. Dit dient u bij het plaatsen van de bestelling kenbaar te maken. Pakketten die groter zijn als brievenbus post versturen wij door middel van track and trace (post.nl), waarbij u de code altijd via de mail ontvangt
We streven ernaar om uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen na betaling te versturen.

U mag uw bestelling ook komen afhalen. Dit kan echter alleen op afspraak. Uiteraard kunt u dan ter plekke de bestelling contant afrekenen (er is geen pinautomaat aanwezig).


Garantie/niet tevreden?
U kunt de producten binnen 14 dagen ruilen/retourneren. De bedenktermijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product. Wij verzoeken u de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren. Bent u niet tevreden meldt dit dan zo snel mogelijk via het modelformulier herroeping/retourzenden. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant.
Bij retourzenden dient het product in originele verpakking verzonden te worden. Wanneer het product onbeschadigt en ongebruikt is ontvangen door Alles Siertje, ontvangt u het door u betaalde bedrag (incl verzendkosten) retour binnen 3 werkdagen op uw bankrekening. Mocht het product beschadigd zijn, dan zal de schade bij u in rekening worden gebracht.

Let op: Producten die op uw verzoek zijn gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden.


Heb je nog vragen? Lees dan onze algemene voorwaarden
 
WinkelwagenZoeken

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop